diumenge, 10 de febrer del 2013

Un diumenge qualsevol.

Avui és diumenge, un gris i fred diumenge de febrer. La gent està de ressaca post-carnaval, i a casa hem passat un calmat i tranquil dia. I és que, de tant en tant, s'agraeix poder-se llevar i tenir com a objectiu, simplement, deixar passar el dia.

Ens hem llevat amb calma i hem esmorzat encara més tranquil·lament. Després hem anat a la festa d'aniversari d'en MIC ( si, el de Mac, Mec Mic toca't el melic...). Hi ha hagut caramels, globus i un concert. En Mic al tambor, en Micky Mouse a la pandareta, la Jackie (un ós més gran que el nen), als bombos i en Roger al teclat i la guitarra. La Isona era la convidada d'honor i ha pogut apagar les espelmes de l'homenatjat, en MIC, que es veu que feia 2 anys.

Hem anat a passeig amb el cotxet i la moto de carreres, que ara sembla que comença a sortir de casa. L'objectiu era destrossar el mobiliari urbà perquè ha xocat amb tots i cada un dels obstacles que s'ha trobat pel camí...

La tarda ha servit per anar a caminar pel poble, així els dos peques feien migdiada, perquè hem dinat de restaurant i quan anem fora no trobem mai el moment per estirar-nos al cotxet i descansar. I quan el fred ja ens ha fet tornar a casa, hem après a jugar a domino. Un gran domino que tenim ple d'animals. I, després de mesos intentat fer una partida normal, avui ho hem aconseguit... I cansats d'ajuntar animals, hem fet el nostre carnestoltes particulars, i amb la roba i les pintures de la mare la Isona s'ha convertit en el tió i en Roger en el rei negre.

Ja ho veieu, quan tens nens corrent per casa cada dia és una aventura i no saps mai si faràs el te amb el rei negre, aniràs amb coet a la lluna o ballaràs la polca russa!

Ara ja a la banyera i aviat a sopar i a descansar... Que per acabar el diumenge res millor que un sopar lleuger al sofà, mirant la tele, mentre la princesa guerrera i el rei negre recarreguen piles per viure demà una nova aventura!

Bona nit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada