dijous, 5 de setembre del 2013

Altra vegada... el setembre

Buf, des del febrer... Volia fer un blog i allà es va quedar, en 4 entrades i molta pols acumulada. Ara és un dels propòsits pel nou curs, reprendre'l i fer-lo créixer.

I és que el setembre és el mes dels bons propòsits, de les promeses pel nou curs que acaben oblidades en un calaix del despatx junt amb milers de papers en brut. Però també és el mes de tornar-nos a situar, de redescobrir el plaer de la rutina i anar, lentament, perdent de vista les vacances, la letargia de l'agost i el deixar passar el dia pel simple plaer de no haver de fer res. Tan agost fa que, el setembre sigui dur, molt dur!

A casa aquest setembre és molt especial. La Isona comença la Llar d'Infants. Després de dos anys de nen, ara toca dos anys de nena. Ja hem començat a anar-hi, avui serà el tercer dia, a casa hi anem a les tardes. La maleta, el berenar, nens que no coneixem i centenars de joguines que no havíem vist mai. I, de moment, sembla que li va molt bé. No s'enyora massa, només el punt just i necessari, no té por dels més grans, perquè tot i ser la única que no camina ja està acostumada a tenir ésser més grans pul·lulant pel seu voltant. Podríem dir que superarem amb èxit l'inici d'aquesta nova etapa.

Dijous que ve en comencem una altra, d'etapa, la d'en Roger, que ja passa a l'escola dels mitjans, la dels grans és l'institut i tampoc cal córrer, amb els seus llibres, la seva bata i la motxilla a punt per anar-la omplint de coneixements, amics, vivències, jocs, cançons i sortides.Suposem que tot anirà bé, però si una cosa hem après aquests tres anys és que, amb nens mai saps per on et poden sorprendre.

I a l'octubre el papa també torna al cole, a fer un postgrau. Ja ho veieu, ens espera un curs intens, però com tots esperem que estigui ple d'oportunitats, de bons moments, d'èxits i d'objectius assolits!

Molt bon setembre i bon inici de curs a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada