dijous, 7 de febrer del 2013

DIJOUS LLARDER

Avui és dijous llarder, o gras, com en vulguem dir! Un dia de menjar ous, botifarra, llardons... i tot per preparar el dejuni i l'abstinència de la Quaresma. Avui en dia, el sacrifici està poc de moda, i ja ningú es recorda de què cal fer per Quaresma... però el dijous llarder si que continua de moda i és que la teca ens encanta!!!
Quan hi ha nens a casa les tradicions es viuen una mica més intensament, perquè de petits tot és especial, i els agrada fer coses diferents. Avui a casa ha sigut un dia especial per a tots.

En Roger ha anat d'excursió a una masia i ha vist cavalls, gallines i conills, ha tocat pollets i ha menjat pa amb botifarra per dinar, com mana la tradició!

La Isona ha estat filla única per unes hores i s'ha portat com tota una senyora! Li ha agradat tan que no ha dormit migdiada per no perdre's cap moment de ser el centre d'atenció... estem d'un mal humor ara ja!

I al vespre... mantenim la tradició. Venen els avis a sopar a casa i menjarem tot allò típic d'un dia com avui: botifarra, botifarra d'ou, xistorres... i de postres: coca de llardons feta a casa.Recepta fàcil, econòmica i molt bona!!

JA ho veieu, a casa celebrem el Dijous Llarder com cal!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada